Observera att ovanstående bilder på intet sätt får nyttjas fritt, tillstånd erfordras, skriftligt.


Bilderna går att beställa via Einar@EinarBergTennis.Se 


Elektronisk bild i fullt format, signernat - 47 398,13 kr exklusive mums.


Utskriven bild i en rackarns massa olika format - begär offert.


Vår huvudsponsor av kaffe och chokkladbollar har under stor vånda och höga kostnader utvecklat ett Einar-koncept. 


Vi kan nu även erbjuda kaffekoppar och t-shirts av exceptionellt hög kvalitet.


Kaffekopp - 842,19 kr, kontant direkt i fickan, mumsfritt.


T-shirt i valfri storlek (skitliten till jäkligt stor) 1931,41 kr inklusive mums.


Einarpaketet (kopp och t-shirt) 341,91 kr, exklusive mums.


Samtliga produkter är ekologiska och godkända av Militanta Venganska Köttätare - MVK. Vi arbetar även för att bli Kolibri-certifierade.


Det är snart jul så passa på att handla julklapparna nu innan vi höjer priserna med 734 % för att senare rea ut produkterna med 12 % rabatt.


Observera att allt överskott från vår försäljning går till välgörande ändamål. Huvudsakligen till Einar Bergs dyra vanor.


Vi kommer under hösten även att lansera vår konceptbil El-Einar som är ett elfordon innehållande komponenter från utvecklingsländer.


Vi har naturligtvis precis som andra fabrikanter flyttat på byar, städer, politiker och inte minst koar och hästor för att kunna komma åt de ädla metaller som erfordras vid tillverkningen.


Berörda parter har naturligtvis kompenserats för sin högst frivilliga flytt. Vi står för fri parkering under 1 år, under förutsättning att de har en El-Einar.


Ett flertal signerade idolbilder, koppar och T-shirts har även blivit utdelade (mot viss ersättning). 


Einar Berg Tennis verkar för att vi ska ha en miljö, oavsett om vi vill det eller inte!!


Einar Berg Tennis verkar även för ett senilfritt (stofil, eller om det är fossil) samhälle genom att använda kolproducerad el. Vi använder så mycket kol som det bara går, för då tar den ju slut. Och då kan vi använda äppelskruttar istället (kärnkraft). Även här en positiv klimatpåverkan, ingen gillar ju att äta kärnor.


Einar Berg Tennis verkar även för att minska miljöpåverkan från djursektorn, vi äter så mycket vi bara orkar och kan. Då minskar antalet djur och därmed även miljöpåverkan. Samtliga inom Einar Berg Tennis har även slutat att äta bruna bönor och fläsk - allt för att hålla ned de skadliga gasutsläppen.


Köp nu riktigt många produkter för att säkerställa att Du får just Din efterlängtade produkt. Kaffekopparna finns t ex endast i en mycket begränsad upplaga (429 924 492 001 004 exemplar).


Ytterligare produkter kommer inom kort. Bland annat en spottdryck. Nej det är inte felstavat. Det är en dryck som man gärna spottar ut direkt. Sportdrycker finns det ju så gott om redan.


Vi tackar vår sponsor för de fina bidragen när det gäller vår produktutveckling. Särskilt bör nämnas Pieter (eller hur det nu stavas, han är söder ifrån) som har allt möjligt i bakluckan på sin bil. Vi är dock skeptiska till hans ekologiska drycker. Det enda som är ekologiskt är ekot man hör i sitt huvud efter att ha druckit ur hans dunkar.


Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg TennisEinar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis Einar Berg Tennis

Kontakta inte oss, prata med någon som känner Einar så förmedlar denne kontakten.


Optimister kan prova att maila till Einar@EinarBergTennis.se

Alla våra illustrationer skapas av den kända konstnären Pick Asso

Pick Asso är fristående från Einar Berg Tennis - även hans texter

Einar Berg Tennis har många sponsorer. Vi använder rack från Farbror Wilsson och Bottom. Skor från Balboa och kläder från Nickké.  Från Youfix köper vi våra kaffefilter. Våra pastiller köper vi från Pastillfabriken. Använd alltid utrustning från auktoriserade återförsäljare, undvik plagiat. 


Vi är inte webbutvecklare, vi fokuserar på tennisverksamheten. Vi engagerar inte heller proffs på webbdesign, vi håller ned kostnaderna vilket innebär att vi kan hålla rätt priser. Vi är snåla och det gynnar Dig som kund.